Чи існують не «жіночі» професії? Професійний розвиток працівниць-жінок в КП “Чернівецьке тролейбусне управління”

Січ 8, 2024 Новини

При штатній чисельності 476 працівників, 120 з них становлять жінки. Зазначимо, що в 2022 році на підприємстві працювало всього 75 жінок.

Жінка за кермом – це не стереотипи, а реалії КП “Чернівецьке тролейбусне управління” останнім часом. Кількість водійок тролейбусів зростає з кожним роком. Наразі на підприємстві працює 23 жінки-водії тролейбуса, які пройшли професійне навчання, включаючи курси домедичної допомоги, та неодноразово відзначались подяками за сумлінну працю та професіоналізм.

Жінки на підприємстві зайняті не лише кермуванням “рогатих”, але й виявляють себе у традиційно “чоловічих” галузях. Вони успішно працюють на посадах електромонтера тягових підстанцій служби енергозабезпечення; контролера-інспектора з пасажирських перевезень; охоронника служби організації та режиму об’єктів; обмотувальника електричних елементів служби ремонту та технічного обслуговування рухомого складу.

Ми ретельно дотримуємося всіх гарантій, прав та пільг жінок-працівниць, визначених чинним законодавством.

Принагідно повідомляємо, що на базі підприємства регулярно проводиться безкоштовне навчання на водія тролейбуса. Вже незабаром розпочнеться навчання, серед яких 25% – це жінки.

Бажання – це сила💪. За детальною інформацією звертайтеся +380 50 43 42 989

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *